Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Τελευταία προσπάθεια

Κάνω την τελευταία προσπάθεια και ας μην με πιστεύει κανείς.
Κανείς όμως.

http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg&ob=av2n

14 σχόλια:

  1. Μπορεί κανείς να μην σε πιστεύει, αλλά πολλοί πιστεύουν σ' Εσένα!

    So take a break and regroup.. if nessesary..
    Do you know the 80:20 rule?
    It takes 20% effort to achieve 80% of the task and
    80% of effort to achieve the rest 20% of the task.
    So take a break, aim for the 80% of the task temporarilly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Georgia
    εδώ είμαι μόνος μου πάντως.

    @ wonder boy
    Δεν με βοηθούν οι αμπελοσοφίες. Για το τι ξέρω νομίζω εγώ κρίνω καλύτερα από όλους.
    Δεν έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου. Με τις ιατρικές μου γνώσεις είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς - έτσι μπορεί να πω τα πιο άσχετα.. αλλά υπήρξαν και αυτές (http://www.youtube.com/watch?v=DhrfhjLd9e4) οι στιγμές.. Όσο το δουλεύεις, τόσο καλύτερος θα γίνεσαι.
    Αν γίνεται (αν θέλεις) .. τελευταία προσπάθεια για ποιο πράγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) τι στιγμές μου θύμησες!
      τελευταία προσπάθεια για το αν θα συνεχίσω την ιατρική σαν επάγγελμα ή όχι. Δεν χασομερώ όμως, πάω να συνεχίσω την προσπάθεια! Αφού είναι η τελευταία ας είναι μεγάλη! Ευχαριστώ πάντως!

      Διαγραφή
    2. :) καλή δύναμη. Μπορείς.. αν το θέλεις. [μπορείς να την κρατήσεις (την ιατρική) και σαν χόμπυ δηλαδή;]

      Διαγραφή
    3. δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες. Η την ασκείς ή την ξεχνάς. Καλή δύναμη και σε σένα για ότι την χρειάζεσαι.

      Διαγραφή
  4. kai mono to oti amfivalleis gia tis gnwseis sou deixnei poso spoudaios giatros tha gineis mia mera! mi to valeis katw, o kosmos xreiazetai anthrwpous san esena ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ δεν μου αρέσει που είσαι ανώνυμος γιατί με έκανες να νιώσω λίγο καλύτερα! και θέλω να το ανταποδώσω! Αλλά γιατρό σου σίγουρα δεν θα ήθελες να με έχεις! :)

      Διαγραφή
  5. Εγώ ξέρω κάποιον (κάποια πιο σωστά) που θα ήθελε να σε έχει γιατρό της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Teras eimaste mazi sou, mi to vazeis katw! Thelei ypomoni :)
    danikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ligi pisti xreiazetai ston eauto sou .tha ta katafereis ...to xerw..we believe in you mister doctor!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πριν αφήσεις ένα σχόλιο σιγουρέψου ότι είναι χρήσιμο διότι:
1. Θα το διαβάσουν και άλλοι
2. Μπορεί να μείνει εδώ για πάντα
3. Κάποια μέρα ίσως το βρούν αρχαιολόγοι