Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Καμία ενοχή δεν νιώθω κύριε.. καθηγητά..

Ξέφυγε λίγο σε μέγεθος το προηγούμενο post και έτσι γράφω καινούριο για το κορυφαίο περιστατικό που διαδραματίστηκε χθές..

Για να καταλάβουμε σε ποιο επίπεδο είναι η σχέση του παιδαγωγού - μαθητή στη σχολή μου..

Στο φυσιοθεραπευτήριο που πάω για τον ώμο μου, γυμναστής λέει σε 2 κύριους δίπλα
- Το παιδί είναι συνάδελφος σας. Εκτοετής φοιτητής ιατρικής...

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ εμού και του ενός από αυτούς
- Σε ποιο νοσοκομείο ασκείσαι?
- Στο Παπαγεωργίου
- Α, είσαι στον κύριο Σιών?
- Οχι, παθολογία κάνω στον κύριο Ζαμπούλη.

Σιωπή..
άβολη σιωπή..
ο γυμναστής δεν μιλά..
συνεχίζουμε τις ασκήσεις.. εγώ συνεχίζω να κοιτάζω τον κύριο.. και αυτός το ίδιο..

Ρε αυτός μοιάζει με τον Ζαμπούλη, σκέφτομαι..

καταλαβαίνετε ότι βρήκα αμέσως την αιτία της σιωπής..

Δεν νιώθω καμία ενοχή. Τι απαίτηση είχε δηλαδή? Να τον θυμάμαι?
De facto και καλά επειδή είναι ο διευθυντής της κλινικής?
Τον είδα πρώτη φορά όταν με εξέτασε για 5 λεπτά στο έκτο έτος.
Δεν συνέβαλε το παραμικρό στην ακαδημαική μου γνώση..
Το τραγικό είναι πως ούτε καν προβληματίστηκε που δεν τον αναγνώρισα..
Ακόμη πιο τραγικό είναι ότι σε αυτόν τον άνθρωπο θα πάω να ζητήσω συστατική επιστολή όταν πάρω το πτυχίο, και πάλι δεν θα με θυμάται!

3 σχόλια:

  1. Κόουτς!!
    Καλα καμνεις και δεν εχεις ενοχες. Κανονικα εν τζεινος που επρεπε να σε θυμαται, αφου εσυ εισαι το τερας(περιπλανώμενο και συναμα σωματικης διαπλασης) στο κατω κατω....
    Δεν θα επεκταθω περεταιρω σε αυτην την αναρτηση διοτι δεν μπορω να προσθεσω και τιποτε παραπανω, παλε καλα που δεν τους εμοιρασες και που ενα ζευκαρι πατσους να σε θυμούνται καλύτερα την επομενη φορα(και ο Ζαμπουλης και οι 2 γλυφτες διπλα σου).
    Επειες να γραψεις ενα αρθρο την προηγουμενη φορα(ναι, εν για τζεινο το μεγαλο που μιλω) αλλα αφησες τους φανατικους σου αναγνωστες και τα εκατομυρια Κινεζους συνδρομητες της στηλης σου χωρις την πνευματικη τροφη που τους εταξες. Αντιλαμβανεσε οτι η Κομμουνιστικη Δημοκρατια της Κινας ασκει απαγορευση σε ολα σχεδον τα δυτικης προελευσης μπλογκ εκτος που το δικο σου...και εσενα πεζει το αππαρι σου. Επαιζε και του CA το αππαριν του αλλα εκατηντησε να πειννει μετουσιωμενο σταφυλοχυμο της Ε.Φ μες το Ουρανιο Τοξο(=καμια σχεση με το ομορφο φυσικο φαινομενο της ατμοσφαιρας).
    Πως επερασες το Πασχα? Ακουσα κατι αποσπασματα πληροφοριων που τον CA αλλα ως γνωστον ο CA δεν δινει ποτε την πρεπουσα προσοχη στους συνομιλητες του και παντα χαννει τα πιο σημαντικα. Φανταζουμε εννα πρεπει να τα πουμε κατ ιδιαν. Δεν σε ρωτω για το σταθερο προγραμμα μασας που εφαρμοζουμε καθε γιορτες διοτι αν δεν καμνω λαθος δεν εγχειρησες κανενα προβληματικο φρονιμίτη αρα η επιδρομη ετελεστην κανονικοτατα.
    Τα δικα μου νεα πανω κατω ξερεις τα,ακομα ειμαι στην μποτα της Μεσογειου,πολλα ωραια χωρα αλλα το εμψυχο περιεχομενο σου προκαλει την ιδια απογοήτευση που σου προκαλουν και οι υπολοιπες χωρες που βρέχονται απο τη Μεσογειο. Περιττο να σου αναφερω οτι ο CA παραμενει εριστικος με το μυδιασμα να κατεχει μονιμη θεση στο προσωπο του και περαν των βασικων Ιταλικων για αποκτηση τροφης δεν καταλαβει χιτσι(=τιποτε,μηδεν)!!
    Αυτα για την ωρα φιλε και συντροφε καρατελλιστη Κοουτς. Ελπιζω και αδημονω για την επομενη δημοσιευση σου!
    Καρατελλιστης out.....

    p.s. αν αφησα τιποτε πισω θα επιστρεψω δριμύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε καρατελλιστή,
    νομίζω με κάλυψε πλήρως ο πιο πάνω αναγνώστης με το περιεκτικότατο του σχόλιο..
    Μπορει να εκατέληξεν ήδη στη φυλακή και να του κάμνουν το βασανιστήριο της σταγόνας, αλλά τουλάχιστον επρόλαβε να πει την άποψη του και θα την διαβάσουν εκατομμύρια! :)

    Αργησα να απαντήσω διότι εδιούσα νευρολογία εχτές.. Επήαμεν τα καλά..
    Εννεν 10 εν 9μισι! :)

    Οσον αφορά το έμψυχο υλικό της μπότας, μην ανησυχείς, σε λίγο καιρό θα έχεις την ικανότητα να δεις και τι παίζει σε πιο βόρειες θάλασσες..

    Για το Πάσχα δεν μπορώ να σου πω πολλά από εδώ, πρέπει να ειπωθούν κατ΄ιδίαν, αφενώς διότι εδώ είμαστε εκτεθειμένοι και αφ΄ετέρου διότι όπως γνωρίζεις δίνουμε μεγάλη σημασία στις εκφράσεις μας. (βλ. μυδίασμα)

    Οσον αφορά τα ιταλικά του CA εν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα τα μιλά άψογα!

    p.s. τα καλά νέα είναι ότι ξεκίνησα φυσιοθεραπεία για τον ώμο και το καλοκαίρι ευελπιστώ να ακούσω 2 κλαγγές.. ξέρεις ποιες φαντάζομαι..
    την κλασική και του π _ _ _ _ _ _ _ υ


    p.s.2 θα σε ενημερώσω από κοντά και για την νέα επαναστατική ιδέα που έχω και η οποία θα εφαρμοστεί παράλληλα με το εστιατόρειο για περαιτέρω αύξηση των κερδών και ανάπτυξη του αγροτουρισμού στο νησί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πριν αφήσεις ένα σχόλιο σιγουρέψου ότι είναι χρήσιμο διότι:
1. Θα το διαβάσουν και άλλοι
2. Μπορεί να μείνει εδώ για πάντα
3. Κάποια μέρα ίσως το βρούν αρχαιολόγοι